کاشت مژه و انواع آن

آموزشگاه مراقبت و زیبایی لادن توکلی

کاشت مژه و انواع آن

این روزها که توجه به ظاهر و پیروی از ترندهای زیبایی در دنیای مد ، بیش از سایر دوران در تاریخ است ، متدها و روش‌های بی‌شماری نیز برای دستیابی به زیبایی ، وارد بازار شده‌اند . یکی از اعضایی که معمولا آرایشگران آن را مهم‌ترین عضو در زیبایی صورت می‌دانند ، چشم است . به همین دلیل نیز روش‌های زیادی برای تغییر و اصلاح فرم آن ، با توجه به فرم صورت و ابرو طراحی شده است . یکی از اجزایی که بسیاری از افراد آن را تغییردهنده بسیار موثر حالت چشم می‌دانند ، مژه است . مژه‌های پرپشت ، درست مانند یک خط چشم طبیعی ، چشمان شما را حائز اهمیت‌تر جلو می‌دهد و زیبایی آن‌ها را چند برابر می‌کند . به همین دلیل نیز امروزه شاهد انواع و اقسام ریمل‌ها و روغن‌های پرپشت‌کننده مژه و… هستیم . یکی از روش‌های افزایش زیبایی مژه که از آن صحبت می‌کنیم ، کاشت مژه است. این روش نیز درست مانند سایر روش‌های آرایش نیمه دائمی و دائمی ، بسیار پرطرفدار شده است .

انواع کاشت مژه

کاشت مژه ، یکی از جدیدترین و البته پرطرفدارترین‌های آرایشی سال‌های اخیر است . کاشت مژه به معنای افزودن تارهای مژه مصنوعی بین مژه‌های طبیعی و اصلی است . حال این روند به صورت کلی به دو روش طبیعی و اکستنشن انجام می‌شود .

کاشت مژه طبیعی (دائمی)

در این روش ابتدا مژه‌هایی با نزدیک‌ترین جنس به جنس مژه‌های شما انتخاب می‌شوند. سپس با برش‌هایی بسیار ریز در نواحی مشخصی ( نزدیک مژه‌های اصلی ) در پلک بالا و پایین ، کار گذاشته می‌شوند . در این روش ، بسته به تراکم مژه‌های طبیعی شما ، حدود ۵۰ تار مو برای هر چشم استفاده می‌شوند . از آن جایی که این روش پیچیدگی‌ها و ظرافت خاص خود را دارد، باید با استفاده از بیهوشی کامل یا موضعی و به دست متخصصان زیبایی انجام شود . گاهی مدت زمان این جراحی‌ها حتی تا ۳ ساعت نیز به طول می‌انجامد . از عوارض انجام کاشت طبیعی مژه ، می‌توان به ورم ، کبودی و درد در ناحیه چشم‌ها اشاره کرد که این عوارض نیز پس از حدود یک هفته، با استفاده از داروهای مسکن و استراحت کافی از بین می‌روند . جالب است بدانید که مژه‌های کاشته شده جدید در این روش ، رشد می‌کنند و حدود هر ۶ تا ۱۲ ماه نیز باید اندکی کوتاه شوند . این روش کاشت ، بیش‌تر برای افرادی مناسب است که مژه‌های خود را بر اثر مواردی مانند سوختگی یا برخی از بیماری‌ها از دست داده‌اند و هزینه آن نیز بسته به عوامل مختلفی مانند تعداد مژه‌های کاشته شده یا شرایط کنونی مژ‌ه‌های طبیعی فرد متغیر است  .

کاشت مژه موقت ( اکستنشن مژه )

کاشت مژه به این روش بسیار متداول‌تر است . در این روش، تارهای مژه را با چسب‌هایی با ماندگاری مشخص ، بین مژه‌های اصلی شما می‌چسبانند . این روش معمولا به صورت چسباندن مژه‌های تک تک بین مژ‌ه‌های طبیعی انجام می‌شود و موی به کار رفته نیز می‌تواند از جنس موی انسان، موی حیوانات ( اسب یا سمور) و فیبرهای ابریشمی یا مصنوعی باشد . البته به دلیل عدم اطمینان از بهداشتی بودن استفاده از موی حیوانات ، از آن‌ها به طور معمول استفاده نمی‌شود. بنابراین ابتدا باید از استریلیزه و بهداشتی بودن موها و البته چسب نیز اطمینان حاصل کرد . در کاشت مژه موقت یا اکستنشن مژه ، برای هر چشم ، حدود ۴۰ تا ۶۰ تار مژه استفاده می‌شود . دوام مژ‌ه‌ها در این روش ، حدود ۲ تا ۴ هفته است و در صورت مراقبت کافی از آن‌ها ، می‌توان تا ۶ هفته نیز انتظار ماندگاری آن‌ها را داشت . اگر پس از گذشت مدتی، تصمیم گرفتید تا این مژه‌ها را بردارید ، حتما باید چسب آن‌ها را با محلول پاک‌کننده ویژه آن پاک کنید .

نوع دائمی کاشت مژه چیست ؟

در این روش مژه‌هایی نزدیک به جنس مژه‌های شما با برش‌هایی بسیار ریز در نواحی مشخصی ( نزدیک مژه‌های اصلی ) در پلک بالا و پایین ، کار گذاشته می‌شوند . این روش کاشت ، بیش‌تر برای افرادی مناسب است که مژه‌های خود را بر اثر مواردی مانند سوختگی یا برخی از بیماری‌ها از دست داده‌اند .

کاشت مژه موقت یا اکستنشن مژه چیست ؟

در این روش ، تارهای مژه با چسب‌هایی با ماندگاری مشخص، بین مژه‌های اصلی چسبانده می‌شود . موی به کار رفته نیز می‌تواند از جنس موی انسان ، موی حیوانات ( اسب یا سمور ) و فیبرهای ابریشمی یا مصنوعی باشد .