
سهشنبه, 02 اردیبهشت 1404
هایفوتراپی یکی از روشهای به نسبت جدید و تاثیرگذار در درمانهای زیبایی برای سفت کردن و لیفتینگ پوست است که بدون درد و نیمه تهاجمی بوده و میتواند به خوبی جایگزین روش های تهاجمی شود. هایفو، HIFU مخفف واژهی انگلیسی High-Intensity Focused Ultrasound به معنای امواج متمرکز التراسوند با شدت بالا است. این امواج در سایر دستگاه ها و روش های فیشیال پوست نیز استفاده می شود اما در هایفوتراپی این امواج با شدت بسیار بالاتر و متمرکز شده مورد استفاده قرار می گیرند.
در هایفوتراپی از امواج فراصوت (اولتراسوند) استفاده میشود؛ یعنی همان امواجی که در دستگاههای سونوگرافی مورد استفاده قرار میگیرد. با این تفاوت که در هایفو این امواج به صورت متمرکز به لایهی خاصی از پوست انرژی وارد کرده و باعث تحریک تولید رشتههای کلاژن میشوند. کلاژنها وظیفهی استحکام بافتهای بدن از جمله پوست را دارند؛ لذا این اتفاق باعث میشود که پوستی سفتتر و بدون چین و چروک داشته باشیم.
بررسی ها نشان میدهند که این روش برای لیفت صورت و بهبود وضعیت چین و چروک ایمن و موثر است و افرادی که این درمان را دریافت کردهاند بعد از چند ماه میتوانند تاثیرات مثبت آن را مشاهده کنند؛ بدون این که در معرض خطرات و عوارض جانبی ناشی از جراحیهای زیبایی و لیفتینگ قرار بگیرند. با توجه به گفتهی انجمن جراحی پلاستیک زیبایی ایالات متحده، هایفو و دیگر روشهای جوانسازی بدون جراحی پوست، میتوانند جایگزینی برای جراحی لیفت صورت و روش های تهاجمی باشد. شهرت هایفو در درمانهای زیبایی پوست به سرعت افزایش یافته، به طوریکه طی ۵ سال اخیر استفاده از هایفوتراپی حدود ۶۰ درصد افزایش یافته است.
جوانسازی با هایفوتراپی یک روش به نسبت جدید برای سفت کردن پوست است که نیمه تهاجمی و بدون درد انجام می شود. برای کسانی که کار زیبایی انجام می دهند، نام التراسوند نامی آشنا بوده، چرا که اکثر دستگاه های فیشیال از این هندپیس بهره مند هستند. امواج التراسوند دراین دستگاه ها محدود و ضعیف بوده و در نهایت منجر به کمک در جذب مواد در پوست خواهد شد. اما هایفو از ورژن قدرتمند و متمرکز شده این امواج بهره مند بوده و درمانی متفاوت برای پوست انجام خواهد داد.
در این قسمت قصد داریم کاربردهای هایفوتراپی را باهم بشناسیم و با اطلاع قبلی به کلینیک ها و مراکز زیبایی مراجعه کنیم؛ با این روش انتظار بجا و صحیح از درمان خود خواهیم داشت و متوجه نتایج نیز خواهیم شد:
به طور کلی درمان با هایفو برای افراد بین ۳۰ تا ۷۵ سال که از شل شدگی خفیف تا متوسط پوست رنج میبرند و میخواهند روند پیری پوست را به تاخیر بیندازند، بسیار مناسب است. هدف اصلی از روش هایفو کاهش سرعت پیری است، لذا در متقاضیان جوانتر، پاسخدهی بیشتری را به درمان شاهد هستیم. متقاضیان بالای ۲۵ سال نیز میتوانند از این روش درمانی به عنوان یکی از موثرترین روشهای پیشگیری از پیری پوست استفاده کنند.
افرادی که پوستشان دچار آسیبهایی ناشی از قرار گرفتن مداوم در معرض نور خورشید و اشعهی فرابنفش شده یا شل شدگی پوستشان شدیدتر است، برای رسیدن به نتایج دلخواه نیاز به چندین جلسهی درمانی دارند. افراد مسنتر که از شلشدگی و افتادگی شدید پوست در ناحیهی گردن رنج میبرند به طور معمول کاندیدای مناسبی برای هایفوتراپی نیستند و ممکن است نتایج مورد انتظار دریافت نشود.
به همان میزان که استفاده از تکنولوژی هایفوتراپی می تواند اثربخش و کارآمد باشد، موارد منع مصرف و ممنوعیت ها نیز مهم و قابل توجه هستند. در ادامه به تعدادی از این محدودیت اشاره می کنیم:
هنگام انجام کار هایفو، فرد احساسی مشابه جرقه های کوچک و گرما دارد، همچنین بعضی افراد گزگز شدن یا سوزن سوزن شدن را حس می کنند. اما در کل این احساسات به هیچ وجه دردناک و غیرقابل تحمل نمی باشد. اگر باز هم نگران درد درمان هستید قبل از شروع از پماد و اسپری های بی حسی موضعی استفاده کنید. برخی از بیماران ممکن است در شروع درمان برای عادت به امواج هایفو احتیاج به کمی زمان داشته باشند و در اکثر قریب به اتفاق بیماران چنین موردی وجود ندارد.
به طور و در درجهی اول باید بدانید که هایفوتراپی دردناک نبوده یا درد بسیار خفیفی دارد. همانطور که در پاراگراف اول نیز توضیح دادیم این روش درمانی نیمه تهاجمی است و هیچ کدام از مراقبت های قبل و بعد و دوران نقاهت روش های تهاجمی را ندارد و برای درد نیز جا نگرانی نیست، اما کسانی که نگرانی و استرس بیش از حد دارند میتوانند با پزشک خود در مورد مصرف استامینوفن یا یک مسکن ضد التهابی غیراستروئیدی مثل ژلوفن (ایبوبروفن) قبل از شروع درمان مشورت کنند.
تمامی حقوق این وبسایت برای آموزشگاه مراقبت و زیبایی لادن توکلی محفوظ است.
توسعه و اجرا : تکنوتبلیغ